Meniu
Ziua Naţională a Lecturii

Ziua Naţională a Lecturii

📕 Într-o țară în care sub 10% dintre cetățeni cumpără o carte pe an, rolul școlii devine esențial în a cultiva o activitate aparent desuetă,  lectura , ca preocupare menită să ne salveze dintr-un univers superficial, un univers în care dăm click fără a decide. Lectura construiește legături profunde și statornice în mințile tuturor, fie copii sau adulți.

📕 Obiectivul urmărit este de a promova lectura ca obicei cotidian, fără a presupune discutarea fragmentelor citite sau realizarea unei analize pe text.
📕 Bibliotecile locale, judeţene şi/sau metropolitane sunt invitate să deruleze activităţi de prezentare a propriilor servicii, de obţinere a unui permis, de colectare şi donaţie de carte, inclusiv prin amenajarea de standuri în incinta unităţilor de învăţământ.

📕📕📕 Când ai cumpărat ultima oară o carte? Când ai citit ultima oară o carte? Când ai tresărit ultima oară când s-a terminat o carte? Paginarium te așteaptă cu brațele deschise. Vino aici și găsește ceea ce-ți place. Cumpără, deschide, răsfoiește și… CITEȘTE!

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *