Meniu
Ziua Internațională a PRIETENILOR BUNI

Ziua Internațională a PRIETENILOR BUNI

În viață nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături, așadar prietenii sunt familia pe care ți-o alegi singur. Astăzi vorbim despre prietenie, despre acel sentiment pe care aproape că nici nu-l poți descrie când te afli în preajma celor mai buni prieteni. 

Ziua de 8 iunie celebrează prietenii de suflet. Dacă nu ai mai vorbit de ceva timp cu prietenii apropiați, astăzi este timpul să le dai un telefon, se vor bucura cu siguranță.

Prietenia adevărată este considerată un dar al vieții și ea poate fi sărbătorită în fiecare zi. Poți face o surpriză plăcută celui mai bun prieten și-ți poți exprima recunoștința trimițându-i unul dintre cele mai frumoase gânduri despre prietenie. Cu toții ne dorim să găsim acel prieten care să fie lângă noi când avem nevoie, acel prieten cu care să putem împărtăși atât lucrurile bune care ni se întâmplă, bucuriile, cât și lucrurile mai puțin plăcute sau necazurile.

Prieteniile pot să fie de scurtă durată, de lungă durată, superficiale sau de profunzime. Putem să cunoaștem o persoană încă de când eram mici și să împărtășim cu acesta doar impresii generale sau putem să întâlnim pe cineva de puțin timp și să ajungem să împărtășim cu acesta lucruri profunde din viața noastră. Calitatea prieteniilor din viața noastră cât și durata acestora depinde în egală măsură atât de cel cu care suntem în relație de prietenie cât și de noi înșine. (acneminum.ro)

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *