Meniu
Ziua Internațională a Fericirii

Ziua Internațională a Fericirii

Astăzi se presupune că trebuie să fim mai fericiți ca oricând deoarece această zi merită sărbătorită cu mii de zâmbete. Ai ghicit: este Ziua Internațională a Fericirii. Sărbătorită anual pe data de 20 martie la nivel mondial, ziua este ideală pentru a inspira, a mobiliza și a promova mișcarea fericirii globale.

Trebuie subliniată importanţa pe care relaţiile pozitive cu ceilalţi oameni o au atât asupra propriei stări de bunăstare, cât şi asupra fericirii generale. Atenţia la nevoile celuilalt, generozitatea şi recunoştinţa sunt trei valori care au potenţialul de a ne spori starea de mulţumire interioară, satisfacţia de viaţă şi, atunci când apar situaţii de criză precum pandemii sau conflicte, de a le diminua consecinţele negative.

În lumea de azi, există multe motive serioase de îngrijorare, multe gânduri negre și mulți oameni uită să mai fie fericiți. Dar chiar dacă nu putem întotdeauna să schimbăm ceea ce se întâmplă, putem alege cum să reacţionăm.

Grija pentru bunăstarea oamenilor trebuie să fie în topul priorităţilor noastre, iar bunătatea este cheia pentru o lume mai fericită.

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *