Meniu

Ne pare rău, nu există nimic în coș.

Trilogia DISPOZITIVE INFERNALE

Trilogia DISPOZITIVE INFERNALE

 

­čĺŚ Dac─â singura modalitate de a salva lumea ar fi s─â distrugi ceea ce iube┼čti cel mai mult, ai face-o?
­čĽĺ Ceasul tic─âie.

­čîÄToat─â lumea trebuie s─â aleag─â.

 

Magia este periculoas─â ├«ns─â dragostea este ┼či mai periculoas─â!

 

Iat─â seria care anticipeaz─â aventurile din┬áInstrumente mortale. C─âr╚Ťile te vor ╚Ťine cu sufletul la gur─â ╚Öi nu le vei putea l─âsa din m├ón─â dec├ót atunci c├ónd vei termina ultimul volum.

 

Gemoji image for :bookÎngerul mecanic

TESSA GRAY, o adolescent─â de ┼čaisprezece ani, traverseaz─â oceanul pentru a-┼či g─âsi fratele. Destina┼úia ei este Anglia, ├«n plin─â epoc─â victorian─â, dar ceva terifiant o a┼čteapt─â ├«n Lumea de Jos a Londrei, unde vampiri, vr─âjitori ┼či alte creaturi supranaturale b├óntuie str─âzile iluminate cu gaz.

Numai v├ón─âtorii de umbre, r─âzboinici hot─âr├ó┼úi s─â scape lumea de demoni, men┼úin c├ót de c├ót ordinea ├«n acest haos. R─âpit─â de misterioasele Surori ├Äntunecate, membre ale unei organiza┼úii secrete numite clubul Pandemonium, Tessa afl─â cur├ónd c─â ea ├«ns─â┼či face parte din Lumea de Jos ┼či c─â este posesoarea unui talent rar: puterea de a se transforma, dup─â propria-i voin┼ú─â, ├«ntr-o alt─â persoan─â. ├Äns─â Magistrul, o figur─â misterioas─â care conduce clubul, nu se va da ├«n l─âturi de la nimic pentru a face ca puterea Tessei s─â-i apar┼úin─â.

F─âr─â prieteni ┼či h─âituit─â, Tessa se refugiaz─â la v├ón─âtorii de umbre de la Institutul din Londra, care jur─â s─â-i g─âseasc─â fratele dac─â ea ├«┼či va folosi puterea pentru a-i ajuta. Tessa descoper─â c─â e fascinat─â, ├«n aceea┼či m─âsur─â, de doi prieteni buni: James, a c─ârui frumuse┼úe fragil─â ascunde un secret mortal, ┼či Will, cel cu ochi alba┼čtri, ale c─ârui st─âri de spirit schimb─âtoare, al─âturi de o ironie caustic─â ├«i ┼úin pe to┼úi la distan┼ú─âÔÇŽ pe to┼úi ├«n afar─â de Tessa. Pe m─âsur─â ce c─âutarea lor ├«i atrage tot mai ad├ónc ├«n inima unei urzeli oculte care amenin┼ú─â s─â-i distrug─â pe v├ón─âtorii de umbre, Tessa ├«┼či d─â seama c─â ar putea fi nevoit─â s─â aleag─â ├«ntre a-┼či salva fratele ┼či a-┼či ajuta noii prieteni s─â salveze lumeaÔÇŽ ┼či c─â dragostea poate fi cea mai periculoas─â magie.

 

­čŤĺ Click AICI pentru a comanda cartea

 

Gemoji image for :bookPrin╚Ťul mecanic

NEW YORK TIMES BESTSELLER

├Än lumea magic─â a Londrei victoriene, Tessa Gray ┼či-a g─âsit ├«n sf├ór┼čit locul, al─âturi de v├ón─âtorii de umbre. Dar lini┼čtea se dovede┼čte a fi trec─âtoare c├ónd for┼úe ├«ntunecate din Conclav pl─ânuiesc s-o ├«nl─âture pe Charlotte, protectoarea ei, de la conducerea Institutului. Dac─â se va ├«nt├ómpla acest lucru, Tessa va ajunge pe str─âzi, prad─â u┼čoar─â pentru misteriosul Magistru, care urm─âre┼čte s─â se foloseasc─â de puterile ei ├«n scopuri nu tocmai nobile.

 

­čŤĺ Click AICI pentru a comanda cartea

 

Gemoji image for :bookPrinţesa mecanică

Tessa Gray ar trebui s─â fie fericit─â ÔÇô nu a┼ča se simt toate miresele? ┼×i totu┼či, ├«n timp ce preg─âtirile sunt ├«n toi pentru nunta ei cu Jem Carstairs, o p├ónz─â de p─âianjen ├«ntunecat─â ├«ncepe s─â se ┼úeas─â ├«n jurul v├ón─âtorilor de umbre de la Institutul din Londra. Un nou demon ├«┼či face apari┼úia, unul legat prin s├ónge ┼či tain─â de Magistru, b─ârbatul care pl─ânuie┼čte s─â-┼či foloseasc─â armata de automate nemiloase, Dispozitivele Infernale, pentru a-i distruge pe v├ón─âtorii de umbre. Nu mai are nevoie dec├ót de un singur lucru pentru a-┼či pune ├«n aplicare planul diabolic.

Primejdiile ┼či tr─âd─ârile, secretele ┼či magia, ┼či firele ├«nc├ólcite ale iubirilor ┼či ale pierderilor se ├«mpletesc pe m─âsur─â ce v├ón─âtorii de umbre ajung la un pas de distrugere ├«n acest final cutremur─âtor ┼či surprinz─âtor al trilogiei DISPOZITIVE INFERNALE.

 

­čŤĺ Click AICI pentru a comanda cartea

Scris de

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *