Meniu
Top 5 anime-uri așteptate în 2021

Top 5 anime-uri așteptate în 2021

Dacă te întrebai oare ce serii anime vor mai apărea anul acesta, ei bine, vei avea parte niște surprize plăcute. Iată 5 anime-uri care vor apărea în anul 2021, unele noi, iar altele reprezentând continuarea vechilor serii.

 

📺 Bleach

După o pauză destul de lungă, vom avea parte în cele din urmă de o continuare a unuia dintre cele mai populare anime-uri de la începutul anilor 2000! Data de lansare nu este încă cunoscută, dar mulți fani speculează că va fi în jurul aniversării a 20 de ani de la manga.

 

📺 Regele Șaman

Ai citit bine! „Shaman King” vine cu o nouă adaptare. Aceasta vine ca o repornire a adaptării anime din 2001. Vestea a șocat încât mulți fani au crezut că nu este reală, dar iată unul dintre trailerele oficiale! Animat de Studio Bridge, anime-ul va fi difuzat în aprilie 2021!

 

📺 Dr. Stone: Stone Wars

Ultimul sezon i-a lăsat pe fanii anime-ului în suspans și cu sufletul la gură. Dar nu-ți face griji! Al doilea sezon este aici și lucrurile devin interesate.

 

📺 SK∞

Îți place skateboarding-ul? Ei bine, atunci ai nimerit bine. Liceu, curse interesante și „bătălii”. Studio Bones a animat această serie, așa că speranțele fanilor sunt destul de mari!

 

📺 The Promised Neverland – sezonul 2

Continuarea acestui anime era așteptată pentru anul 2021. După succesul său uriaș de acum doi ani, „The Promised Neverland” se întoarce cu un nou sezon. În acest sezon lucrurile se complică și mai tare, așa că fii cu ochii-n patru.

 

Bonus:

📺 Uzumaki

Uzumaki este un clasic care vine de la Junji Ito. Mini seria groază va fi difuzată în această vară. Uzumaki spune povestea unui oraș fictiv care a fost prins de un blestem puternic. Cu o mulțime de simboluri interesante, această mini serie îți va pune mintea la încercare.

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *