Meniu
Seria pentru copii „Jurnalul unei bufnițe”

Seria pentru copii „Jurnalul unei bufnițe”

Seria pentru copii „Jurnalul unei bufnițe”

Orice copil se gândește să țină un jurnal. De ce să nu începi să-ți scrii povestea vieții tale de mic? Dar cum ar fi să citești jurnalul unui bufnițe? Cărțile fac ca totul să fie posibil. Așadar, până să-și facă propriul jurnal, cel mic poate călători într-o lume fascinantă alături de bufnița Eva și jurnalul său.

Iată o serie de cărți cu un personaj de care fetițele se vor îndrăgosti imediat – Eva, o bufniță aventuroasă și drăgălașă care are parte de tot felul de aventuri din care trage învățăminte care mai de care mai folositoare.

Seria este concepută special pentru copii de 5-8 ani, care abia au învățat să citească și sunt gata să exploreze, singuri sau cu ajutorul unui adult sau al unui frate mai mare, texte mai complexe și întâmplări mai captivante.

 

🦉 Jurnalul unei bufnițe – Eva și festivalul florilor (volumul 1)

Eva Penaj a avut mereu idei grozaave – cum ar fi, de exemplu, FantastiBALUL Bobocilor!
Eva vrea să organizeze un concurs de talente și unul de gătit, o paradă de modă și o expoziție de pictură. Dar Evei nu-i place să ceară ajutorul și sunt atât de multe de făcut! Oare va fi ea nevoită să ceară o aripă de ajutor prietenilor?

Această carte este recomandată copiilor de peste 5 fiind concepută special pentru micuții care au învățat recent să citească și vor să exploreze texte mai complexe.

Click AICI pentru a comanda cartea

 

🦉 Jurnalul unei bufnițe – Eva vede o fantomă (volumul 2)

Învățătoarea Evei spune o poveste ÎNFRICOȘĂTOARE. Apoi, în drum spre casă, Eva crede că vede o fantomă! Cea mai bună prietenă a Evei, Lucy, e singura care o crede. Dar a văzut ea CU ADEVĂRAT o fantomă?

Există un singur mod de a afla asta: Eva și Lucy pornesc la vânătoare de fantome! Citește uimitoarele aventuri ale Evei! 80 de pagini color, o poveste captivantă și ilustrații minunate.

Click AICI pentru a comanda cartea

 

🦉 Jurnalul unei bufnițe – Eva și nunta din pădure (volumul 3)

Învățătoarea Evei se MĂRITĂ! Întreaga clasă este invitată la nuntă! Eva organizează un club pentru planificarea nunții. Dar, când dispare un colier special, clubul pentru planificarea nunții se transformă într-un club al DETECTIVILOR. Va găsi oare Eva colierul înainte de ziua cea mare?

Mare veste mare: domnișoara Panăzburlită, învățătoarea din Pomopolis, se mărită! Auzind aceasta, bufnițucile din clasa ei organizează Clubul Secret al Organizatorilor de Nunți, venind care mai de care cu sfaturi și idei despre cum să facă nunta domnișoarei învățătoare un eveniment de neuitat. Dar, în febra pregătirilor, iată că se întâmplă și un necaz: viitoarei mirese îi dispare un colierul pe care voia să-l poarte în ziua nunții, un cadou special de la bunica ei. Astfel, clubul bufnițucilor se transformă, pe loc, în Clubul Secret al Organizatorilor de Nunți ȘI al Detectivilor, iar simpaticele personaje pornesc în căutarea colierului dispărut. Cine să-l fi luat? Să fi fost colega lor, Suzi Gheroanță, care le-a spus că ei oricum nu-i plac nunțile? Sau să fi fost Generalul Sâsâilă, șerpișorul-animal de companie al lui George? Misterul se adâncește pe zi ce trece – oare vor reuși eroii din pădure să recupereze colierul prețios și să salveze nunta învățătoarei lor?

Click AICI pentru a comanda cartea

 

🦉 Jurnalul unei bufnițe – Eva și bufnița cea nouă (volumul 4)

A sosit o bufniță nouă în POMSBURG!  Numele ei este Ina. Eva își dorește FOARTE mult să se împrietenească cu ea, dar Ina nu pare să vrea să‑și petreacă timpul cu Eva. Apoi Ina începe să se joace cu Lucy, cea mai bună prietenă a Evei. Oare își va pierde Eva  cea mai PAN‑TASTICĂ prietenă?

Cea mai bună prietenă a Evei Penaj, simpatica bufnițucă din Pomopolis care tocmai și-a publicat Jurnalul, este vecina și colega ei de clasă Lucy Clonțescu. Se ajută una pe alta la temele pentru acasă, se joacă, merg la film, se apără una pe alta în fața răutăților lansate de colega lor Suzi Gheroanță (căreia i se mai spune și… Suzi ReaVoință) – pe scurt, fac totul împreună. Dar lucrurile se schimbă atunci când în clasa lor apare o bufnițucă nouă, Ina Pufescu. În încercarea de a câștiga simpatia Inei și de a o ajuta să se acomodeze mai repede, Eva ajunge să-și neglijeze prietena de-o viață, pe Lucy. Când își dă seama de asta, într-un târziu, Eva nu știe ce să mai facă pentru a repara situația. Oare va reuși? Poți afla asta dacă cumperi cel de-al patrulea volum din seria de succes Jurnalul unei bufnițe, intitulat „Eva și bufnița cea nouă”.

Click AICI pentru a comanda cartea

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *