Meniu

Ne pare rău, nu există nimic în coș.

Seria de aventură și mister pentru copii – Addison Cooke

Seria de aventură și mister pentru copii – Addison Cooke

Seria de aventură și mister pentru copii – Addison Cooke

Cărui copil nu îi place aventura? Comorile, misterele și suspansul sunt la tot pasul. La Paginarium începem o nouă serie de Aventură & Mister. Cele două volume, care îl au în centrul atenției pe Addison Cooke, reprezintă o lectură interesantă și plină de mister care se adresează copiilor cu vârste peste 11 ani.

 

Dacă ești fan al seriei „Vânătorii de comori” de James Patterson şi Chris Grabenstein, vei fi cu siguranță încântat de noile aventuri ale lui Addison Cooke, demn urmaş al lui Indiana Jones prin curajul şi isteţimea lui.

 

Addison Cooke şi prietenii lui te vor ține cu sufletul la gură, prin ritmul alert şi scenele demne de un film de acţiune. Umorul nu lipseşte niciodată, chiar şi atunci când personajele scapă de primejdie ca prin urechile acului, iar optimismul molipsitor şi încrederea în forţele proprii ale lui Addison sunt demne de urmat.

 

 

📕 Addison Cooke şi comoara incaşilor (volumul 1)

Addison Cooke are doisprezece ani, merge la şcoală în fiecare zi şi i se pare că viaţa lui este superplicticoasă. Nu e corect deloc: mătuşa şi unchiul lui, cercetători de faimă mondială, călătoresc până la capătul lumii în căutare de comori ascunse, iar Addison nu face decât să meargă la şcoală şi înapoi acasă… Din fericire pentru Addison, aventurile nu-i ocolesc niciodată pe cei din familia Cookes. După ce unchiul său, plecat în expediţie în America de Sud, dezgroapă primul indiciu incaş pentru a găsi un tezaur străvechi, acesta este răpit de membrii unei organizaţii obscure, aflată pe urmele comorii. Răufăcătorii au nevoie de unchiul lui Addison pentru a descifra indiciile străvechi ale incaşilor, care le vor da acces la bogăţiile lor fabuloase.

Există oare vreo cale de a-i păcăli pe bandiţi şi de a sparge codul comorii, înainte de a fi prea târziu? Addison şi prietenii lui vor porni la drum în America de Sud, unde îi aşteaptă o sumedenie de primejdii, capcane, curse cu maşini, totul pentru a-şi salva unchiul şi a recupera comoara străveche din mâinile răufăcătorilor.

 

Click AICI pentru a comanda cartea

 

 

📕 Addison Cooke și mormântul lui Genghis-Han (volumul 2)

Atunci când mătușa și unchiul lui Addison ajung să fie implicați, împotriva voinței lor, într-un plan banditesc de a invada mormântul celebrului conducător mongol Genghis-han, băiatul și prietenii lui se trezesc încă o dată în mijlocul unui jaf internațional de multe mii de dolari. Înarmați doar cu istețime și sete de aventură, ei călătoresc de-a lungul Asiei în încercarea de a salva familia lui Addison și de a nu lăsa comoara să cadă în mâinile cui nu trebuie.

În această nouă aventură superhaioasă, Addison Cooke și prietenii lui reușesc să scape de gangster și de capcane în cursa lor după legendara comoară pierdută a lui Genghis-han. Nimic mai potrivit pentru fanii lui Indiana Jones sau ai seriei Vânătorii de comori, de James Patterson.

Click AICI pentru a comanda cartea

 

Dacă te pasionează cărțile de aventură și mister, click AICI pentru a vedea seria „Vânătorii de comori”.

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *