Meniu

Politica de retur

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract de vânzare-cumparare, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de către dvs sau o terță persoană desemnată de dvs.

Nu se pot returna în niciun fel produsele digitale (audiobooks, e-books etc.).

Nu se pot returna produsele executate pe comandă, cu dimensiuni și proprietăți altele decât cele afișate în site, indiferent despre ce produs este vorba.

Informarea în caz de retur

Pentru a vă exercita dreptul de retur (retragere din contract), ne puteți informa cu privire la hotărârea dvs neechivocă astfel:

  • în scris, pe email la adresa: contact@paginarium.ro
  • telefonic la numarul 0728855221

Pentru a vă putea indentifica comanda, avem nevoie de următoarele date:

  • Numele dvs
  • Numărul de comandă
  • Numărul dvs de telefon
  • Produsul sau produsele pe care doriți să le returnați

Imediat ce am primit cererea dvs de retur, vă vom contacta pentru amănunte.

Pentru a putea fi returnată, comanda dvs. trebuie să fie însoțită la returnare de toate documentele care v-au fost înmânate odată cu produsul sau v-au fost trimise prin email: factură, chitanță și orice alte documente care v-au fost predate.

Costuri aferente returului

Costul returului va fi suportat integral de către dumneavoastră.

Costul eventualei re-ambalări, astfel încât produsul sa nu aibă de suferit pe perioada transportului înapoi spre depozitul nostru, va fi suportat de dumneavoastră.

Diminuarea valorii rambursului

În cazul returului, ne asumăm să vă rambursăm suma primită de la dvs ca preț al produselor, plus costurile livrării produselor către adresa indicată de dvs, daca produsele sunt returnate în forma și starea în care v-au fost expediate.

Vom rambursa această sumă în forma cerută de dvs (ordin de plată, rambursare pe card, numerar în plic prin intermediul curierului), fără alte cheltuieli suplimentare din partea dvs.

Costul transportului produselor returnate revine cumpărătorului, adică dumneavoastră.

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către dvs, PAGINARIUM are dreptul de a decide refuzarea returului sau diminuarea valorii acestuia cu până la 50%.