Meniu
Lansare de carte: #poțisălupți de Alex Săndulache

Lansare de carte: #poțisălupți de Alex Săndulache

Editura Paginarium Publishing te invită la lansarea cărții #poțisălupți de Alex Săndulache. Evenimentul are lor pe data de 18 decembrie ora 10:30 la Point – strada General Eremia Grigorescu, nr. 10, București. 

A lucrat la carte până în ultima zi, de pe patul de spital! #poţisălupţi” este un volum semnat de jurnalistul Alex Săndulache care se va lansa postum.

De ce publicată postum? Volumul se lansează după moartea autorului, deoarece acesta a lucrat la ea chiar până în ultima sa zi pe Pământ. Alex şi-a dorit să o lase în urma sa celor care au nevoie de încurajare, de optimism şi de puterea de a trece mai departe peste situaţii de viaţă şi de moarte.

 

Cine a fost Alex Săndulache

Alex Săndulache a fost un jurnalist român, care a lucrat, printre altele, la televiziunea B1 TV şi radio-ul Gold FM şi care, de foarte tânăr, a fost diagnosticat cu cancer de sânge, pe care însă l-a învins după o serie de tratamente medicale.

Ulterior, însă, boala sa a recidivat, iar după o luptă de şase ani cu cancerul, Alex a murit, la 35 de ani, nu înainte însă de a finaliza volumul „#poţi să lupţi”, o carte despre  optimism, putere şi bucuria de a trăi din plin orice lucru care, în alte circumstanţe, ar părea banal.

„Un maestru al detaliului şi un vizionar de anvergură specială, aşa s-a înfăţişat la finalul demersului său creator Alex Săndulache, fost ziarist bucureştean – suferind pe un pat de spital undeva în bătrâna Anglie, emigrat voluntar în speranţa unei însănătoşiri mai certe… Optimismul său este molipsitor, echilibristica lui între viaţă şi moarte – între a fost, este şi va fi – emoţionează şi impune respect”, afirmă scriitorul Dan Gâju.

De asemenea, în prefaţa cărţii, Carmen Ivanov afirmă că „totul este despre nemurire” şi că cu toţii ne dorim să nu murim, „sau, să nu murim de tot”.

Totul este despre nemurire. Cu toţii ne dorim într-un fel sau altul să nu murim. Sau, să nu murim de tot. Să rămână ceva din noi, într-un alt om, sau într-o întreagă generaţie. Ne dorim să fim ţinuţi minte, să vorbească lumea despre noi, despre ce am făcut, despre cum eram, despre ce gândeam sau despre personalitatea noastră. Şi asta se întâmplă chiar acum, în vreme ce tu citeşti acest text – Alex Săndulache mai trăieşte un pic”. (paginademedia.ro)

 

Cartea #poţisălupţi este disponibilă pe paginarium.ro şi poate fi comandată de aici.

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *