Meniu

Ne pare rău, nu există nimic în coș.

Iepurilă și UrSoc, o serie de cărți pentru copii pline de aventură și peripeții

Iepurilă și UrSoc, o serie de cărți pentru copii pline de aventură și peripeții

Cui nu i-ar plăcea să facă cunoștință cu Iepurilă și UrSoc, cei doi prieteni care zi de zi au parte de o nouă aventură alături de alte personaje la fel de fascinante și comice? Walko ne prezintă seriile pentru copii care cuprind aventurile celor doi prieteni.

 

Pe lângă faptul că vei râde, te vei amuza și vei sta cu sufletul la gură, cei doi prieteni te vor învăța lecții de viață și, de asemenea, cum să faci să scapi de orice pericol sau greutate a vieții pe care o întâlnești. Alături de Iepurilă și UrSoc vei cutreiera lumea în lung și-n lat și te vei putea bucura împreună cu toate personajele prin ilustrațiile perfect alese și prin scriitura plină de farmec, umor și suspans.

 

↘ Hoțul din Poiana Iepurașilor de Walko

În Poiana Iepurașilor e mare agitație. Un hoț a furat noaptea proviziile lui Jakob cel dolofan! Împreună cu celelalte animale din poiană, Iepurilă și UrSoc se hotărăsc să-l descopere pe făptaș și pun la cale un plan inteligent. Însă hoțul nu se lasă prins așa ușor, cum credeau ei…

Pentru a comanda cartea apasă AICI

 

↘ O aterizare cu peripeții de Walko

Incredibil! Iepurilă observă ceva neobișnuit: un obiect rotund și ciudat se leagănă pe cer și se prăbușește în cele din urmă pe Stânca Ursului. Oare ce-o fi? Enigma trebuie neapărat elucidată. Cei doi prieteni, Iepurilă și UrSoc, pornesc împreună către Stânca Ursului și fac o descoperire uimitoare. Tocmai a aterizat un balon pilotat de marele aventurier Hardi Viteazul-Minte-Tot!

Amabili, cei doi prieteni îl invită pe Hardi să-i însoțească în Poiana Iepurașilor. Ce nu știu ei este că aventura lor abia începe…

Pentru a comanda cartea apasă AICI

 

↘ Comoara de la capătul curcubeului de Walko

La capătul fiecărui curcubeu este îngropat un cufăr plin cu aur! Asta citește Iepurilă din Cartea veche, în timp ce UrSoc îl ascultă fascinat. Afară plouă torențial.

– Ăsta nu cumva e un curcubeu, care tocmai se arcuiește pe cer? întreabă UrSoc. Iar capătul nu se află exact pe Insula Socului?
Cu sufletul la gură, cei doi prieteni nimeresc în mijlocul unei noi aventuri palpitante, ca la final să descopere o comoară cu totul și cu totul neobișnuită…

Pentru a comanda cartea apasă AICI

 

↘ Talismanul buclucaș de Walko

O, nu! O rafală bruscă de vânt i-a suflat pălăria lui UrSoc! El este foarte supărat că pălăria lui norocoasă a zburat peste Poiana Iepurașilor și e de negăsit. UrSoc a ascuns cândva sub panglica roșie de la pălărie un trifoi cu patru foi, iar acum e sigur că va avea ghinion toată viața. Ce bine că îl are alături pe Rilă-CavaleRilă! El știe că trebuie să-și ajute cel mai bun prieten să-și gãsească talismanul cât mai repede!

Pentru că prietenul adevărat la nevoie se cunoaște, iar fericirea se întâmplă întotdeauna când nu te aștepți…

Pentru a comanda cartea apasă AICI

 

↘ O petrecere surpriză de Walko

UrSoc este foarte dezamăgit. Se pare că toți prietenii au uitat de ziua lui de naștere. În centrul atenției este doamna Gaga, care s-a întors de la oraș, unde a luat cina la lumina lumânărilor. Acum toată lumea din Poiana Iepurașilor vrea să aibă parte de această experiență. Așa că Iepurilă și UrSoc străbat pădurea în lung și-n lat în căutare de ciuperci. Ce păcat că toate aceste pregătiri nu au nicio legătură cu ziua lui UrSoc! Însă el va avea parte de o surpriză minunată, pe care doar prietenii adevărați o pot organiza.

Pentru a comanda cartea apasă AICI

 

 

↘ O petrecere minunată de Crăciun de Walko

Mâine este Crăciunul. Pajiștile, copacii și câmpurile sunt îmbrăcate în mantii albe de nea. Pentru Iepurilă și UrSoc, întreaga pădure este atât de mirifică iarna! Dar în Poiana Iepurașilor se întâmplă și lucruri neașteptate, care le dau celor doi prieteni o mulțime de emoții. Scorbura călduroasă și confortabilă a grăsunului Jakob este dintr-odată îngropată sub un morman de zăpadă!

În plus, un necunoscut mic și ciudat, care apare de nicăieri, este gata-gata să se înece în lac!! Așa că, până în seara de Ajun, Iepurilă, UrSoc și toți prietenii lor sunt ocupați până peste cap să rezolve toate problemele apărute și să se pregătească de Crăciun. Sărbătoarea Crăciunului trebuie să fie cel puțin la fel de minunată ca în ceilalți ani, nu-i așa?

Pentru a comanda cartea apasă AICI

 

↘ O scrisoare pentru Moș Crăciun de Walko

Oare există pe lume o zi mai frumoasă decât Ajunul Crăciunului? În așteptarea serii de Ajun, ca să nu simtă că timpul trece prea încet, Iepurilă și Ursoc se distrează copios cu o bătaie strașnică cu bulgări de zăpadă. Deodată, chiar pe nasul lui UrSoc aterizează o scrisoare, care cu siguranță este pentru Moș Crăciun.

Aici începe o adevărată aventură pentru cei doi prieteni! Ca să-l ajute într-o călătorie palpitantă, plină de emoții și peripeții, prin pădurea acoperită cu un strat gros de nea. Și în acest an, cei doi prieteni au parte de un Crăciun cu totul și cu totul special!

Pentru a comanda cartea apasă AICI

 

↘ Pe urmele lui Dolofănțel de Walko

Ups, ce-i asta? În timp ce merge cu UrSoc prin poiană, Iepurilă cade brusc într-o groapă. Și, ce să vezi? Nu e doar o singură groapă, ci sunt mai multe! Urme gigantice de pași străbat poiana în lung și-n lat. Împreună cu UrSoc, Iepurilă pornește pe urmele pașilor. Cine să fi trecut pe aici? Să fie oare temutul Monstru din Poiană?

Cei doi prieteni știu exact ce au de făcut. Trebuie să pornească în căutarea monstrului! Pentru că nu există pe lume nicio creatură periculoasă, de care să le fie frică! Sau poate există…?

Pentru a comanda cartea apasă AICI

 

Scris de

Comments (2)

 • Adriana Reply

  Buna seara! In ce ordine imi recomandati sa le cistesc? Asa cum sunt ele listate in articol?

  16 martie 2021 at 18:58
  • Dan Baltag Reply

   Nu contează ordinea. Poveștile au aceleași personaje pline de farmec și umor și prezintă diferite întâmplări. Se pot citi în orice ordine.

   18 martie 2021 at 11:29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *