Meniu

Ne pare rău, nu există nimic în coș.

Dezvoltare personală: Fii creativ/Gândește diferit/Comunică eficient

Dezvoltare personală: Fii creativ/Gândește diferit/Comunică eficient

Dezvoltare personală: Fii creativ/Gândește diferit/Comunică eficient

 

Ai avut vreodată probleme în ceea ce privește comunicarea? Comportametul uman pare uneori dificil de intuit? Nivelul de creativitate și spontaneitate nu este la cotă maximă? Nicio problemă. Cu această serie de trei cărți vei descoperi secretul comportamentului uman, cum să comunici eficient, cum să gândești strategii, cum să fii creativ și multe alte secrete cum ar fi: cum poți să-ți dai seama de o minciună, filosofia este despre viața noastră și despre cum o trăim etc.

 

① Being Creative. Fii inspirat. Descoperă-ți originalitatea

Creativitatea începe cu tine.

Printr-o serie de 20 de exerciții practice și eficiente, bazate pe o abordare vizuală unică, Michael Atavar te provoacă să-ți deschizi mintea, să-ți schimbi viziunea și să-ți descoperi creativitatea. Indiferent de pasiunea, îndemânarea sau scopul tău, această carte te va ghida cu pricepere de la ideile promițătoare la etapele complicate ale dezvoltării lor, pentru a face din conceptele tale o realitate.

Adesea tratăm creativitatea ca și cum ar fi ceva separat de noi – când, de fapt, așa cum demonstrează și această carte, este incredibil de simplu: creativitatea nu este nimic altceva decât chiar propria ta esență.

Click AICI pentru a comanda cartea

 

②Think Differently. Deschide-ți mintea. Creează-ți filosofia pentru viață

Filosofia este despre viața noastră și despre cum o trăim.

Cu o abordare unică, vizuală, de explorare a noțiunilor filosofice, Adam Ferner arată cum filosofia este unul dintre cele mai bune instrumente prin care putem răspunde provocărilor lumii moderne.

De la „abilități umane” filosofice la întrebări etice și morale în legătură cu alegerile și stilul nostru de viață, filosofia ne învață să punem întrebările corecte, chiar dacă nu deține neapărat și toate răspunsurile. Cu 20 de lecții aprofundate despre marii filosofi ai istoriei până la pionierii de astăzi, această carte te va ajuta să gândești profund și diferit.

Click AICI pentru a comanda cartea

 

 

③ Read people. Comunică eficient. Înțelege comportamente

Poți să-ți dai seama de o minciună?

Cu o abordare unică, vizuală, de explorare a științei comportamentale, Read People îți arată cum înțelegerea motivelor pentru care oamenii acționează în anumite moduri de va face să comunici mai bine, mai persuasiv și să interpretezi mai bine motivațiile celorlalți.

Viteza tot mai mare a comunicării în lumea modernă face ca înțelegerea comportamentelor subtile din spatele interacțiunilor zilnice să fie mai importantă decât niciodată. În 20 de lecții aprofundate, Rita Carter traduce semnele care dezvăluie sentimentele reale și intențiile unei persoane și descrie modul în care aceste semne stau la baza comportamentelor relațiilor, mulțimilor și chiar ale societății. Învață instrumentele de influență folosite de lideri și recunoaște tiparul fundamental al comportamentului care modelează felul în care acționăm și comunicăm.

Click AICI pentru a comanda cartea

 

La Paginarium te așteaptă rafturi întregi de cărți. Dacă te interesează partea de dezvoltare personală, accesează ramura „Dezvoltare personală” pentru mai multe subiecte interesante. Spor la citit!

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *