Meniu

Despre Paginarium

“Nu există prieten mai loial decât cărțile.” – Ernest Hemingway

Îți place să călătorești? Visezi cu ochii deschiși atunci când răsfoiești paginilie unei cărți? Vrei să te dezvolți și să găsești noi moduri de a vedea lumea? Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, atunci bine ai venit pe Paginarium.ro!

Fiecare carte are o poveste proprie, însă ea se va transforma într-o poveste cu totul și cu totul diferită după ce o citești, pentru că poveștile ne extind universul și creeaza milioane de posibilități. Important este doar să deschizi cartea și să citești.

Te așteaptă o mulțime de aventuri printre rafturile noastre virtuale! Fie că îți place muzica, fie că ești pasionat de istorie sau fascinat de lumea fastanticului, la paginarium.ro găsești tot ce ai nevoie pentru a avea o experiență de neuitat. Aici găsești cărțile copilăriei, literatură clasică și contemporană, dar și jocuri și jucării trăsnite, caiete și manuale școlare și tot felul de alte lucruri cool care ți-ar întregi experiența culturală pe care suntem siguri că o cauți permanent.

În secțiunea blog vei găsi detalii despre expoziții, spectacole și lansări de carte, articole despre cultură și literatură, dar și interviuri cu personalități din zonele culturală, mass-media și artistică.

Aici nu găsești doar cărți, aici vei găsi povești, oameni, experiențe! Răsfoiește paginile împreună cu noi!

Dacă esti din București și nu vrei să plătești transportul, te așteptăm la sediul nostru din Piața Romană, str. Tache Ionescu nr. 05, ap. 01 pentru a prelua produsele comandate de pe paginarium.ro.

 

Dacă esti din București și nu vrei să plătești transportul te așteptăm la sediul nostru din Piața Romană, str. Tache Ionescu nr. 05, ap. 01 pentru a prelua produsele comandate de pe paginarium.ro.

 

Adresa noastră: Strada Tache Ionescu nr. 05, ap. 01, București (Vis-a-vis de McDonald’s Romana)

Telefon: 0728855221

Email: contact@paginarium.ro

 

Dacă îți dorești o anume carte pe care nu o găsești listată pe site-ul nostru, anunță-ne și o vom comanda special pentru tine!