Meniu

Ne pare rău, nu există nimic în coș.

Despre cartea „Cu fără pupici” asculți azi, la RFI, cu Valentin Panduru

Despre cartea „Cu fără pupici” asculți azi, la RFI, cu Valentin Panduru

Astăzi, Carmen Ivanov este invitată la emisiunea lui Valentin Panduru, RFI 360, și va vorbi despre proiectul „Cu fără pupici” – carte care tocmai a fost lansată la editura Paginarium Publishing miercurea trecută, 20 noiembrie 2019.

 

La ora 16:30 o poți asculta pe Carmen Ivanov care va spune cum a luat naștere acest proiect, cum a ajuns la această idee și cum a fost această experiență, fiind prima lansare de carte scrisă de copii pentru copii și nu numai, din România.

 

„Cu fără pupici“ este o radiografie a judecății proaspete, a spiritului ludic, a unghiurilor de gândire ale celor peste 50 de mici autori și a căror gândire iese din tipare. „Cu fără pupici“ este cu siguranță o lectură amuzantă care invită să ne reîmprospătam modul (prea) serios în care luăm cu toții câteodată lucrurile.  Cartea este despre modul inocent în care copiii definesc lumea, formulând răspunsuri dintre cele mai neaşteptate la întrebări serioase sau mai puțin serioase.  Așadar, tocmai a ieșit din tipar un manuscris de peste 200 de pagini în care am aflat de la cei mici în ce zodie este Dumnezeu, ce înseamnă să fii politician, ce este fericirea, ce face un unicorn când este în vacanță sau, dacă săptămâna ar avea opt zile, cum s-ar numi a opta zi.

 

Cartea a fost concepută în cadrul programului Summer School Dicție.ro. Copiii s-au jucat cu imaginația și creativitatea și așa a luat naștere „Cu fără Pupici”. Școala de vară este un program complex de învățare a tehnicilor de vorbire, de actorie, radio și televiziune și cu un orar recreativ pentru copii, ce cuprinde activități artistice, sportive și vizite la diferite puncte de atracție din București.

Evenimentul de lansare s-a desfășurat în prezența coordonatorului Carmen Ivanov, a autorilor, iar vorbitori au fost Mihai Crăciun, Irina Constantin și Dan Baltag care ne-au povestit câteva lucruri despre experiența Summer School Dicție.ro. Carmen Ivanov este autoarea  seriei de manuale de dicție pentru copii Străfurnica, manuale care cuprind cea mai vastă colecție de exercții de dicție din România.  Pentru detalii despre noua carte sau despre Carmen Ivanov, vă invităm să vizitaţi www.dictie.ro.

Cartea poate fi comandată de pe Paginarium.ro. De asemenea, la Paginarium te așteaptă o mulțime de cărți, o mulțime de oferte de sărbători și o grămadă de povești care așteaptă să fie citite și recitite. Intră pe www.paginarium.ro și pornește într-o călătorie fantastică!

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *