Meniu
Cum a fost lansarea cărții #poțisălupți, de Alex Săndulache

Cum a fost lansarea cărții #poțisălupți, de Alex Săndulache

Duminică, 18 decembrie, a avut loc lansarea cărții #poțisălupți, de Alex Săndulache. Evenimentul a fost organizat de Editura Paginarium.

A lucrat la carte până în ultima zi, de pe patul de spital! #poţisălupţi” este un volum postum semnat de jurnalistul Alex Săndulache.

De ce publicat postum? Volumul s-a lansat după moartea autorului, deoarece acesta a lucrat la el chiar până în ultima sa zi pe Pământ. Alex şi-a dorit să-l lase în urma sa celor care au nevoie de încurajare, de optimism şi de puterea de a trece mai departe peste situaţii de viaţă şi de moarte.

Vorbitori la acest eveniment au fost:

🎙Carmen Ivanov – trainer Dicție.ro, om de radio și televiziune

Totul este despre nemurire. Cu toții ne dorim într-un fel sau altul să nu murim. Sau, să nu murim de tot. Să rămână ceva din noi, într-un alt om, sau într-o întreagă generație. Ne dorim să fim ținuți minte, să vorbească lumea despre noi, despre ce am făcut, despre cum eram, despre ce gândeam sau despre personalitatea noastră. Și asta se întâmplă chiar acum, în vreme ce tu citești acest text – Alex Săndulache mai trăiește un pic.

🎙 Saina Săndulache

🎙 pastorul Daniel Bota

Un maestru al detaliului și un vizionar de anvergură specială, așa mi s-a înfățișat la finalul demersului său creator Alex Săndulache, fost ziarist bucureștean mai ieri, azi suferind pe un pat de spital undeva în bătrâna Anglie, emigrat voluntar în speranța unei însănătoșiri mai certe… Optimismul său este molipsitor, echilibristica lui între viață și moarte – între a fost, este și va fi – emoționează și impune respect. (Dan Gâju -scriitor)

Cine a fost Alex Săndulache

Alex Săndulache a fost un jurnalist român, care a lucrat, printre altele, la televiziunea B1 TV şi radio-ul Gold FM şi care, de foarte tânăr, a fost diagnosticat cu cancer de sânge, pe care însă l-a învins după o serie de tratamente medicale.

Ulterior, însă, boala sa a recidivat, iar după o luptă de şase ani cu cancerul, Alex a murit, la 35 de ani, nu înainte însă de a finaliza volumul „#poţi să lupţi”, o carte despre  optimism, putere şi bucuria de a trăi din plin orice lucru care, în alte circumstanţe, ar părea banal.

Cartea #poţisălupţi este disponibilă pe paginarium.ro şi poate fi comandată de aici.

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *