Meniu
Ce citesc copiii de Crăciun?

Ce citesc copiii de Crăciun?

Se apropie Crăciunul cu pași repezi și începe vremea cadourilor. Ce cadou poate fi mai frumos decât o carte care te va purta pe alte tărâmuri și care te va emoționa pagină cu pagină?

O carte despre magia Crăciunului, despre tradiții, o poveste de dragoste, o poveste de viață, despre iarnă și despre primii fulgi de zăpadă. Pe paginarium.ro există o carte pentru fiecare, copil sau adult, prieten sau rudă, coleg sau profesor.

 

Gemoji image for :santaPovești de Crăciun – Crina Mictariu

Cartea Povești de Crăciun este o carte cu ilustrații și face parte din categoria „cărți pentru copii” – o carte care îi va învăța pe cei mici spiritul Crăciunului și care îi va sensibiliza prin poveștile uimitoare.

Cartea conține următoarele povești:

  • De ce cadourile de Sfântul Nicolae se pun în ghete?
  • De ce strălucește nasul lui Rudolf?
  • Povestea lui Moș Crăciun.

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

Gemoji image for :santaO mult așteptată scrisoare de Crăciun – Annette Amrhein, Sabine Straub

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar păsările din pădure sunt ocupate să livreze toate scrisorile și felicitările de Crăciun. Micul raton Puck cel Mic le privește cu nostalgie. Nu-și dorește nimic altceva decât să primească și el o scrisoare.

La rândul ei, pitulicea are o dorință mare: să livreze cuiva o scrisoare adevărată! Dar celelalte animale consideră că e prea mică și nu are putere să ducă la bun sfârșit asemenea sarcină dificilă. Oare se va găsi cineva care să îndeplinească cele două dorințe atât de speciale?

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

Gemoji image for :santaPovești din Pădurea Crăciunului – James Gray, Suzy Senior

Această minunată colecție de povești este despre ființele care trăiesc în pădurea fermecată și care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Copiii vor asculta cu încântare aventurile prin care trec eroii poveștilor. Și, cum totul se termină cu bine, vor descoperi bucuria și dragostea care se instalează în inima fiecăruia în preajma acestei sărbători.

Caietul de activități conține:
– Puzzleuri;
– Activități practice;
– Jocuri;
– Abțibilduri.

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

Gemoji image for :santaO scrisoare pentru Moș Crăciun – Walko

Oare există pe lume o zi mai frumoasă decât Ajunul Crăciunului? În așteptarea serii de Ajun, ca să nu simtă că timpul trece prea încet, Iepurilă și Ursoc se distrează copios cu o bătaie strașnică cu bulgări de zăpadă. Deodată, chiar pe nasul lui UrSoc aterizează o scrisoare, care cu siguranță este pentru Moș Crăciun.

Aici începe o adevărată aventură pentru cei doi prieteni! Ca să-l ajute într-o călătorie palpitantă, plină de emoții și peripeții, prin pădurea acoperită cu un strat gros de nea. Și în acest an, cei doi prieteni au parte de un Crăciun cu totul și cu totul special!

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaO petrecere minunată de Crăciun – Walko

Mâine este Crăciunul. Pajiștile, copacii și câmpurile sunt îmbrăcate în mantii albe de nea. Pentru Iepurilă și UrSoc, întreaga pădure este atât de mirifică iarna! Dar în Poiana Iepurașilor se întâmplă și lucruri neașteptate, care le dau celor doi prieteni o mulțime de emoții.

Scorbura călduroasă și confortabilă a grăsunului Jakob este dintr-odată îngropată sub un morman de zăpadă! În plus, un necunoscut mic și ciudat, care apare de nicăieri, este gata-gata să se înece în lac!! Așa că, până în seara de Ajun, Iepurilă, UrSoc și toți prietenii lor sunt ocupați până peste cap să rezolve toate problemele apărute și să se pregătească de Crăciun. Sărbătoarea Crăciunului trebuie să fie cel puțin la fel de minunată ca în ceilalți ani, nu-i așa?

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaSurprizele din bradul de Crăciun – Anette Thumser

La rădăcina bătrânului stejar, bursucii, veverițele, iepurașii, bufnițele și șoriceii fac ultimele pregătiri pentru Crăciun. În fiecare vizuină miroase a turtă dulce și se aud colinde. Spiridușul Lorin și prietenul lui, Fursec, vor ca anul acesta să pregătească o surpriză pentru locuitorii pădurii: un brad de Crăciun împodobit! Așa că din fiecare căsuță din stejar, ei iau în secret un lucru, cu care vor decora bradul din luminiș. Locuitorii pădurii nu au mai avut parte vreodată de o asemenea surpriză!

Copiii vor asculta încântați povestea citită de părinți și vor fi cu siguranță captivați de personajele reprezentate în desene ingenioase. În paginile minuțios ilustrate, copiii vor descoperi sau vor recunoaște atât obiecte specifice Crăciunului, cât și activități și obiceiuri de care se pot bucura doar o dată pe an.

O carte care contribuie la dezvoltarea imaginației și atenției celor mici și în care se regăsesc toate subiectele îndrăgite de aceștia: animale drăgălașe, prietenie, jocuri.

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaCrăciunul în lume – Lesley Sims

Crăciunul în lume face parte din colecția de Crăciun care transformă povești cunoscute în cărți al căror text este ușor de citit; acestea sunt adaptate pentru trei niveluri (Începători, Avansați și Experimentați) și abordează subiecte în concordanță cu interesul și abilitățile fiecărui segment de cititori.

Știi cine a trimis prima felicitare de Crăciun? Ce se mănâncă de Crăciun în Brazilia? Sau de ce împodobim brazi? În această carte poți descoperi care sunt tradițiile de Crăciun în câteva țări din lume.

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaCu-Minte de Crăciun – Ioana Chicet-Macoveiciuc

Eric și Ema au de gând să dezlege aceste mistere, dar întâlnirea neașteptată cu un personaj interesant le dă toate planurile peste cap. Ce vor primi ei de la Moș aflați din cartea aceasta plină de aventuri, zăpadă și cadouri-surpriză. O poveste înduioșătoare, plină de suspans și umor, despre copii cuminți (adică despre toți copiii), despre fapte bune și despre magia Crăciunului.

Dimineața devreme în ziua dinaintea Crăciunului, când mama coace turta dulce, iar tati se luptă cu bradul de Crăciun în balcon, Ema si Eric au discuții serioase despre un zvon auzit de Eric la grădiniță: e oare adevărat că doar copiii cuminți primesc cadouri de la Moș? Căci dacă e așa, Ema nu va primi poneiul adevărat pe care îl așteapta, iar Eric nu va primi Aparatul-Minune-de-Gătit-Orice, pentru că cei doi nu s-au spălat chiar în fiecare seară pe dinți și uneori au refuzat să doarmă la prânz.
Cei doi mici pofticioși pornesc într-o aventură să facă fapte bune… o să vedeți voi!

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaCrăciun minunat cu familia Maus – Hans-Christian Schmidt, Marina Kramer

Împreună cu drăgălașii șoricei, cei mici se vor bucura de aventuri pline de magie! Trei povestioare încântătoare pentru întreaga familie!

Crăciunul bate la ușă!
Familia Maus se pregătește cu mult drag și spor pentru cea mai frumoasă sărbătoare din an: căsuța șoriceilor este învăluită de aroma îmbietoare a fursecurilor proaspăt coapte, bradul este minunat împodobit, și cu toții repetă cele mai calde colinde de Crăciun. Desigur, nu are cum să lipsească vizita la celebrul târg de Crăciun!

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaTilda Șoricela: Un miracol de Crăciun – Andreas H. Schmachtl

Tilda Șoricela, micuța șoricică albă de la biserică, iubește cântecele și i-ar plăcea tare mult să cânte și ea în corul bisericii. Însă acest lucru nu este posibil, deoarece ea e mică, iar vocea de șoricică se aude mult prea încet!

De Crăciun, când cei din corul bisericii se îmbolnăvesc și nu mai pot să cânte, Tilda are o idee minunată, care transformă o seară de Crăciun într-una de neuitat.

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaMoș Crăciun, nu mă uita! – M.Scharff-Kniemeyer, N.Landa

Într-o iarnă înghețată, micul urs Berti nu putea să hiberneze liniștit. Îi era teamă ca Moș Crăciun va uita de el așa că și-a luat inima în dinți și a plecat la drum să îi dea un semn Moșului.

O carte deosebit ilustrata, ideala pentru sezonul sarbatorilor de iarnă.
Descopera magica poveste a ursuletului Berti si a aventurii sale, in cautarea lui Mos Craciun.

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaTu ești Moș Crăciun? – M.Scharff-Kniemeyer, N. Landa

Micul ursuleț Berti se deghizează în Moș Crăciun și vizitează familia șoriceilor. Aceștia, însă, nu îi cer „Moșului” jucării, ci doar ca micuțul Șori să se însănătoșească. Cum ar putea Berti să le îndeplinească o asemenea dorință?

O căciulă roșie, mantia roșie a mamei, o barbă de vată și Berti arată ca un Moș Crăciun.
– Putem să ne punem și noi o dorință? întrebară șoriceii.
– Orice vreți! promise Berti.
Poate că ar fi fost mai bine să nu spună asta… Șoriceii de pădure nu își doresc jucării sau alte lucruri care pot fi cumpărate. Nu… ei își doresc ca micuțul Sori să se însănătoșească. Cum ar putea Berti să le îndeplinească o asemenea dorință?

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Gemoji image for :santaUnde ești, Moș Crăciun? – M.Scharff-Kniemeyer, N.Landa

O carte deosebit ilustrată, ideală pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.
Descoperă magica poveste a ursulețului Berti și a aventurii sale în căutarea lui Moș Crăciun.

Determinat să afle cum arată Moș Crăciun, micul ursuleț doarme cât poate de mult înainte de hibernarea pentru iarnă. Sculându-se cu ajutorul ceasului deșteptător al mamei sale, ursulețul pleacă în toiul iernii să îl caute.

Unde ești tu, Moș Crăciun?
— Dar cum arată Moș Crăciun? întrebă Berti.
Eu nu l-am văzut niciodată, răspunse mama Urs. Dar se spune că are o pelerină roșie și o barbă albă. Berti nu este mulțumit de acest răspuns. Chiar dacă urșii hibernează în timpul iernii, el vrea neapărat să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Așa că ursulețul își pune în aplicare un plan și pleacă în toiul iernii să îl caute.

🛒 Pentru a comanda cartea click AICI

 

 

Crăciunul este și mai minunat alături de poveștile dragi. La Paginarium sărbătorile nu se termină niciodată. Intră și tu în lumea personajelor și sărbătorește alături de ele Crăciunul!

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *