Meniu
Câte cărți citește Bill Gates într-un an?

Câte cărți citește Bill Gates într-un an?

„Cititul încă reprezintă principalul mod prin care învăț lucruri noi și îmi testez cunoștințele”, a mărturisit Bill Gates. Dragostea lui pentru lectură este ceea ce l-a expus unei lumi pline de oportunități.

Câte cărți citește Bill Gates într-un an?

Bine, s-ar putea să nu poți egala recordul lui Gates, dar ia lucru ca pe o motivație. Trucul este să începi cu repere mai mici, realizabile – să zicem aproximativ 10 până la 15 cărți pe an: adică aproximativ o carte pe lună – și să dezvolți acest lucru cu timpul.

Gates citește 50 de cărți în fiecare an și ia adesea o geantă de cărți cu el în concediu. „În vacanță, citesc aproximativ 3 ore pe zi, așa că am nevoie de mai multe cărți”, a mai spus acesta.

Sfatul lui Bill Gates pentru oameni este unul foarte simplu: 

Citiți mult și descoperiți o abilitate care vă place!

Gates, care își dezvăluie în mod regulat liste cu cărțile preferate, a adăugat că lectura este esențială pentru a descoperi o varietate de noi interese și abilități potențiale, pe care apoi le poți folosi pentru a-ți lăsa amprenta asupra lumii. „Pentru unii asta înseamnă să fii grozav la știință sau să fii un mare comunicator”, a scris el. „Există atât de multe moduri în care poți face bine”.

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *