Meniu
Călătorii prin labirinturi pentru copii

Călătorii prin labirinturi pentru copii

Cine a spus că matematica nu poate fi distractivă? Modul în care învață cei mici trebuie să includă și amuzament, altfel vor face din învățat ceva greu și plictisitor. Iată seria „Labirinturi matematice”, o serie care îi va învăța pe cei mici tainele matematicii și nici nu-și vor da seama cât de multe au învățat deoarece este o carte distractivă și educativă în același timp.

 

1. Prima mea călătorie prin labirinturi

Un mod simplu, dar totodată util și distractiv, prin care îi poți oferi copilului tău o ocupație plăcută.

O călătorie fascinantă prin labirinturi pline de culoare, precum și o mulțime de imagini ce așteaptă să fie găsite și numărate. Distracția celui mic este garantată!

 

Click AICI pentru a comanda cartea.

 

2. Labirinturi matematice – Adunări și scăderi

O carte plină cu labirinturi colorate și amuzante! Un nou mod simplu și plăcut de a face primii pași pe drumul provocator al matematicii! Explorează o piramidă misterioasă, arată-i dragonului calea spre castel, scufundă-te după o corabie pierdută în adâncuri – acestea și multe alte aventuri fascinante, în timp ce exersezi cu bucurie adunarea și scăderea!

Timpul va zbura într-un mod plăcut, iar matematica… îți va deveni prietenă.

Click AICI pentru comanda cartea.

 

3. Labirinturi matematice – Înmulțiri și împărțiri

O carte plină cu labirinturi colorate și amuzante! Un nou mod simplu și plăcut de a face primii pași pe drumul provocator al matematicii! Explorează pădurea magică, adu racheta printre stele, ajută cavalerul să afl e unde este calul său, caută comoara pierdută, alături de piraţi – acestea și multe alte aventuri fascinante, în timp ce exersezi înmulțirea și împărțirea.

Timpul va zbura într-un mod plăcut, iar matematica… îți va deveni prietenă.

Click AICI pentru a comanda cartea.

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *