Meniu

Ne pare rău, nu există nimic în coș.

Black Friday 2020: românii au cumpărat mai multe cărți

Black Friday 2020: românii au cumpărat mai multe cărți

Deși, din punct de vedere al comportamentului de consum al românilor, cărțile nu erau incluse în topul acestora, anul acesta s-au înregistrat câteva schimbări. Atât vânzările, cât și valoarea comenzilor au crescut și putem observa cum consumul de lectură al românilor o ia pe un curs ușor ascendent.

O librărie a înregistrat de Black Friday 2020 o creștere cu 32% a vânzărilor comparativ cu anul trecut. Valoarea medie a comenzii a crescut cu aproape 20%. Studiile arată că cel mai bine vândut autor este un român, Ioana Chicet-Macoveiciuc, cu mai multe titluri pentru copii, dar și beletristică și autorii străini Jill Tomlinson și Mo Yan.

De asemenea, cele mai multe vânzări s-au înregistrat în București, Timiș și Cluj.

 

Cea mai mare comandă plasată de Black Friday a fost în valoare de 9.537 de lei și a cuprins 508 cărți. Comanda a venit din județul Galați și este cea mai mare comandă – ca valoare și volum – înregistrată până acum în cadrul unei campanii de Black Friday.

Cele mai populare titluri au fost din categoriile Beletristică, Cărți pentru Copii și Dezvoltare Personală.

 

Paginarium îți pune la dispoziție o mulțime de rafturi virtuale pline de cărți care cu siguranță vor fi pe placul tău. Nu mai aștepta! Vezi ce oferte și reduceri am pregătit pentru tine!

Scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *